Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: [email protected] (Rektorati)

Projekti “SHPRESË”, dhe Fakulteti i Edukimit në Prizren pritën në vizitë delegacionin e Caritasit zvicerian

28 Janar 2021

 

 

Projekti “SHPRESË”, dhe Fakulteti i Edukimit në Prizren pritën në vizitë delegacionin e Caritasit zvicerian

Zyrtarë kryesor të Caritasit zvicerian me seli në Bern të Zvicrës këto ditë kanë qënduar për vizitë në Kosovë, të përfaqësuara nga nga Znj. Sandra Ege (Drejtoreshë e Programit për Kosovë) dhe Znj. Christine Holesek (Zyrtare e Programit për Kosovë), dhe po ashtu, Drejtorin e ri të Caritasit Zviceran në Kosovë, z. Gerhard Schaumberger.

Qëllimi i vizitës ishte organizimi i aktiviteteve me studentë nën udhëheqjen e profesorëve, në klasën e pajisur nga Caritasi Zviceran, dhe takim i shkurtër me përfaqësuesit e grupit punues, diskutim rreth bashkëpunimit, rezultateve të arritura në mes të Projektit “SHPRESË”, Caritasi Zviceran, dhe Fakultetit të Edukimit në Prizren.

Të tria palët u dakorduan për thëllimin e mëtutjeshëm të bashkëpunimit për projektet e radhës.

 

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas