Bordi Këshillëdhënës Industrial i Fakultetit Ekonomik në Universitetin “Ukshin Hoti” Prizren.

Anëtarët nga shoqatat, bizneset/ institucionet tjera (me të drejtë vote):

 • Qëndresa JANUZAJ- ”CITY HOTEL” SH.P.K. & Swiss windovs sh.p.k, kryetar/e,
 • Arben Tërshnjaku- Fabrika konditorike ‘’Liri’’ zëvendëskryetar,
 • Zenel AHMETAJ, ZKF Drejtoria e Ekonomisë dhe Financave- KK Prizren,
 • Xhafer KASTRATI- N.T.N. MIRI,
 • Alajdin FUSHA- ABI center,
 • Liman Asllani- Klubi i afaristëve të Prizrenit,
 • Halim HOTI- “Kosovo Turism” SH.P.K.
 • Agim MORINA- Lori Shped,
 • Armend HYSENI- Oda Ekonomike rexhionale,
 • Fisnik HAZIRAJ- SOLID Sh.P.K.
 • Hasan BYTYQI- OK- SHPK,
 • Gani SALLAUKA- “Q.B.S”- Suhareka,
 • Ardiana BUNJAKU- Scaak,
 • Tasim SHASIVARI- SABA Agency SOFRA,
 • Vedija ZEKOVSKI- N.T. ‘’Sporting’’,
 • Veli AHMETI- LUMA Comerce N.T.SH.
 • Afrim TEJECI- Oda e ndërmarrësve dhe zejtareve.

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Një histori e shkurtër rreth Prizrenit"

Qyteti i Universitetit të Prizrenit

Qyteti i Universitetit të Prizrenit